Γιατί να επιλέξω την Τhe Career Tailors;

H The Career Tailors αποτελείται από μια δυναμική ομάδα που συνδυάζει με τέτοιο τρόπο την εμπειρία του Marketing με το HR, δίνοντας τη δυνατότητα στους πελάτες της να χτίζουν ένα μοναδικό και επαγγελματικά αποτελεσματικό προσωπικό brand μέσα από το βιογραφικό τους, το LinkedIn Profile και τη συνέντευξη.
Επιπλέον η ομάδας της The Career Tailors είναι μέλη της PARW (Professional Association of Resume Writers), πιστοποιημένοι συγγραφείς βιογραφικών/ CPRWs (Certified Professional Resume Writers) και πιστοποιημένοι interviewers/ CEIPs (Certified Employment Interview Professionals), αποδεικνύοντας τη συνεχή αφοσίωση και υποστήριξη τους σε κάθε πελάτη για την επίτευξη των επαγγελματικών του στόχων.

Μπορεί να μου βρει δουλειά η The Career Tailors;

Ο ρόλος της The Career Tailors είναι να προσφέρει στον κάθε πελάτη της τη δυνατότητα να δημιουργήσει τις ευκαιρίες για μια επιτυχημένη επαγγελματική καριέρα. Παρέχουμε εξατομικευμένες υπηρεσίες που θα αναδείξουν τον καλύτερο σας εαυτό σου και θα συμβάλλουν, ώστε να ξεχωρίσετε στην αγορά εργασίας. Βιογραφικό, Συνέντευξη.

Τηρείτε εχεμύθεια;

Όλες οι υπηρεσίες που προσφέρει η Τhe Career Tailors διέπονται από απόλυτη εχεμύθεια και εμπιστοσύνη.

Μπορείτε να εξυπηρετήσετε κάποιον που μένει στην επαρχία;

Ασφαλώς! Προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας και μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας ή skype.

Σε τι διαφέρει το βιογραφικό ή το LinkedIn Profile που δημιουργείτε εσείς από ένα πρότυπο βιογραφικού ή προφίλ που θα βρω στο Internet;

Το βιογραφικό και το προφίλ που θα ετοιμάσει για σας η Τhe Career Tailors είναι εξατομικευμένα, απόλυτα προσαρμοσμένα στη δική σας επαγγελματική εικόνα. Αντανακλούν την εμπειρία, τις δεξιότητες, τα προσόντα και τις επιθυμίες σας. Για τη σύνταξη τους προηγείται προσωπική επαφή και αναλυτική συζήτηση, προκειμένου να εντοπίσουμε μαζί όλα εκείνα τα στοιχεία που θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε στον επαγγελματικό τομέα που έχεις επιλέξει.

Στην Προετοιμασία Συνέντευξης θα μου δώσετε οδηγό του τι πρέπει να λέω στους υποψήφιους εργοδότες;

Στόχος μας είναι να μπορέσετε να δείτε τον εαυτό σου μέσα από τα μάτια του συνεντευκτή. Θα σας επισημάνουμε τα θετικά σας στοιχεία καθώς κι εκείνα προς βελτίωση, θα σας προετοιμάσουμε για τις πιθανές προκλήσεις που θα αντιμετωπίσετε κατά την διάρκεια της συνέντευξης, και θα σας βοηθήσουμε να παρουσιάσετε μια εικόνα του εαυτού σας που θα ακτινοβολεί επαγγελματισμό, αυθορμητισμό και ειλικρίνεια

Αναλαμβάνετε όλους τους κλάδους επαγγελμάτων;

Την πλειοψηφία. Επικοινωνήστε μαζί μας για να επιβεβαιώσουμε τον κλάδο σας.

Get Widget