Συμβουλές για ένα επιτυχημένο βιογραφικό:

arrow 6 Δώστε βάρος στην μορφοποίηση του – είναι το πρώτο πράγμα που θα τραβήξει την προσοχή του εργοδότη. Επιλέξτε μια ευανάγνωστη, καθαρή γραμματοσειρά. Φρόντισε η μορφοποίηση του βιογραφικού σας να διέπεται από συνέπεια. Η συνολική εικόνα του βιογραφικού σας πρέπει να διέπεται από επαγγελματισμό.

arrow 6 Το βιογραφικό σημείωμα πρέπει να καθρεφτίζει τους στόχους σας. Η ανυπαρξία ξεκάθαρου στόχου μπορεί να αποδυναμώσει ακόμα και το πλουσιότερο βιογραφικό. Mε την υπηρεσία Εξατομικευμένου Βιογραφικού  της The Career Tailors μπορείτε να είστε σίγουροι ότι το βιογραφικό σας θα αποτελεί και τον καθρέφτη των επαγγελματικών σας στόχων.

arrow 6  Η προϋπηρεσία και οι γνώσεις πρέπει να είναι συμβατές με τα προσόντα που ζητάει ο εργοδότης. Διαβάστε προσεκτικά την αγγελία και προσαρμόστε το ανάλογα αν απαιτείται.

arrow 6  Διαβάστε το προσεκτικά αρκετές φορές και διορθώστε τυχόν ορθογραφικά και συντακτικά λάθη. Ένα βιογραφικό σημείωμα με λάθη υποδηλώνει άτομο που δε δίνει προσοχή στην λεπτομέρεια.

arrow 6  Φροντίστε να είναι μικρό και περιεκτικό. Μη χρησιμοποιείτε αργκό ή συντομογραφίες λέξεων.

arrow 6 Αν το στείλετε με email, ακολουθείστε πιστά τις οδηγίες που αναφέρονται στην αγγελία, π.χ. μορφή Word document ή PDF.


Get Widget